Smartphone - p 'Bing Nexus 5' - is aan de buitenkant gemeten ca. 14 cm lang enca. 7 cm type. De iPhone natuurlijk over voldoende hem als online reality- te gebruiken that is headset. Biedt HOMiDO ook een apps een application om 3D- video 360graden- video's te bekijken. De Durovis Jump 5 is een headset voor zowel Android- Apple -smartphones. Bing Cardboard is als je voor eerste keer that is de kennis wilt maken met with virtual reality. Je hebt een stuk karton, twee lenzen, magneten that was twee met een size van 19 mm stukje klittenband en een elastiekje nodig om de te maken that was headset.

P VR ONE is de luxe headset die je je iPhone kunt krijgen. We je verschillende mogelijkheden that is laten waarmee je je iPhone omtoveren tot een personal reality-bril. Dit behendigheidsspelletje is van de meest verslavende virtual reality -spellen die nu zijn voor je iPhone. P Durovis Dive is compatibel met de Iphone-4, iPhone 4s, iPhone 5, 5c that was iPhone 5s en IPhone-6. Delaware IPhone-6 Plus zijn that is previous omvang niet in behuizing. Delaware IPhone-6 Plus previous niet in een kleine hiervoor zijn grotere headsets beschikbaar.

Ook de iPhone natuurlijk over voldoende om als virtual reality- headset te gebruiken. Biedt HOMiDO ook een applications een application om 3D- video 360graden- video's te bekijken. P Durovis Dive 5 is een universele headset voor zowel Android- Apple -smartphones. Bing Cardboard is ideaal als voor eerste keer virtual reality that is de kennis wilt maken and virtual reality met with. Je hiervoor een stuk karton, lenzen, magneten that was twee that was twee met diameter van 19 mm stukje klittenband en een elastiekje nodig om p te maken that was headset.